woensdag 14 januari 2015

Inloopworkshop - Pocket-kaart

Fijne namiddag iedereen,

Afgelopen zaterdag nog eens gaan knutselen bij De Knutselaer. Was een tijdje geleden precies... Deze keer was het een verrassende kaart... Ik noem het een pocket-kaart. Heb zo'n pocket-kaart al eens op een Art Journal pagina gezien op Pinterest. Het vergt wel wat tijd om hem te maken want, het is wat snij- en knipwerk dat er aan te pas komt. Maar, wel erg leuk!!! En mooi om te gebruiken in andere projectjes, als geschenkje te geven,... Leuk ook met die splitpennen als sluiting met het touwtje.

Om je splitpennen door je papier te krijgen gebruikten we een heel handig tooltje...een soort dikke pen waar je bovenaan aan trekt en dan loslaat opdat ie een gaatje in je papier schiet. Geen idee hoe het precies noemt maar, het is echt iets tof om te gebruiken. Ikzelf heb zo'n soort eyelet-hamer. Een stuk onhandiger om mee te werken maar, gelukkig heb ik hem ook praktisch nooit nodig. Als je ziet wat er allemaal bestaat in onze hobbywereld... Jaaaaaaaaaaa, ze blijven maar uitvinden hé.

Ben benieuwd wat jullie van deze pocket-kaart vinden. Morgen ben ik er weer met een heel andere blogpost dan gewoonlijk...