woensdag 1 mei 2013

Tips gevraagd voor trouwkaart!

Hallo iedereen,

Vandaag kom ik nog eens piepen. Heb het de laatste tijd al zo druk gehad dat het hobbyen er een beetje van tussen schiet...

Maar, heb mezelf een uitdaging opgelegd: een trouwkaart maken. En heb er nog enkele weken de tijd voor, maar in al die drukte moet ik er ook stillaan wel aan beginnen.

Eén van mijn collega's gaat op 1 juni trouwen. Aangezien ik nog nooit een trouwkaart gemaakt heb en er zeer weinig van kan terugvinden, plaats ik deze oproep om te kijken of jullie me misschien wat tips kunnen geven.

Ik vind het best moeilijk omdat ik natuurlijk nog maar enkele weken in mijn nieuwe job zit en Mieke ook nog niet zo super goed ken. Wat vind ze zelf erg mooi??? Hun uitnodiging is in een heel speciaal blauw ( ik noem het duivenblauw) en witte tint, rechthoekige kaart met de langste zijde verticaal. Het zijn geen swirls op de kaart, weet niet goed hoe ik het moet noemen. Maar, het zijn wel een beetje groffere krulletjes. Maar ze verklapte dat haar trouwjurk een soort coctailjurk in fel blauw zou zijn. Dus ... ga ik nu voor een kaartje met felle blauwtinten of ga ik eerder af op de uitnodigingskaart? Wat zouden jullie doen. Hoe moet de kaart er gaan uitzien? Hebben jullie misschien wat ideetjes of voorbeelden? Het koppel is net 30 geworden, misschien nog iets dat ik kan meegeven.

Ben benieuwd of jullie me verder kunnen helpen?

Alvast erg bedankt!