donderdag 22 augustus 2013

Te Gek Chocoladebruine Krijtje

Zoals sommigen onder jullie ook al wel gelezen hebben via Te Gek.nu of Sannie haar blog, was ik klaar om naar de beurs te gaan in Den Bosch. Natuurlijk hoopte ik ook één van de felbegeerde chocolade krijtjes te bemachtigen. Om een leuke kaart in te leveren ben ik aan het kaartenmaken gegaan en heb ik een simpele bedanktkaart gemaakt. Heb er ook een musje bijgemaakt met het gele en blauwe Te Gekke Krijtje, enkele stempels in blauwe kleur erop, pootjes gemaakt met paperclips (met behulp van mijn man, want mijn vorige poging was écht een gesukkel. Nu weet ik hoe ik ze het beste kan maken mede dankzij zijn denkwijze. Hij heeft duidelijk meer geduld dan ik ;) )... Zie ook één van mijn vorige blogposts voor de scrappy sparrow.

Het hoofdoel van mijn bezoek aan de beurs was om thuis te komen met een doos met de nieuwste krijtjes en nieuwe hebbedingetjes om de hobby verder uit te breiden. Want, ik ben net geen volledig jaar bezig met deze hobby. Eigenlijk zie je dat helemaal niet hoor, hihi... Waar blijven jullie toch allemaal met die spullen???

Als ik al die leuke kaarten op jullie blogs tegenkom of weer toffe kaarten gepind heb op Pinterest, dan verschiet ik er toch altijd weer van hoe mooi die allemaal zijn. Bijna niet te geloven dat zoiets zelfgemaakt werd. Dan kijk ik goed m'n ogen uit en probeer ik ideetjes op te doen. Het uitwerken is voor mij toch niet helemaal wat ik er altijd van verwacht...dan komt het perfectionistje weer in me naar boven. Maar 't is het plezier dat je ervan hebt dat telt nietwaar?

Heb het "Bidibibodibiboek" en de basiskrijtjes aangeschaft om mijn jongste achternichtje, Jinte van 5, mee "aan te steken". Ben benieuwd wat deze kapoen van dit "toverboek" gaat vinden. Ga er een kleine workshop mee creëren. Heb ook nog een 3-tal leuke stencils bij Te Gek aangekocht die ik hier tevens voor ga gebruiken, maar ook voor het art journallen lijken ze me geschikt.

Voor nu laat ik jullie mijn afgifte zien bij Te Gek.nu:

 

En in afwachting van de volgende beurs...maak ik alvast een lijstje met de hebbedingetjes die ik vandaag ben misgelopen en ga ik de nieuwste kleurtjes uitgebreid testen ;). Het zijn écht top kleurtjes geworden. Hopelijk blijven de dames van Te Gek en Sannie nog lang samenwerken om deze hobby verder uit te breiden.  

Tot gauw en hopelijk gaan jullie ook nog aan de haal met het "collectors item" van het moment van de Te Gekke Krijtjes, nl. het chocoladebruine krijtje. Veel plezier en succes!