woensdag 3 juni 2015

ATC - Liefde is...: Love Art

Hoi hoi,

Hier zijn we weer... Mijn ATC'tjes voor deze ronde zijn gemaakt met - opnieuw - de Te Gekke Krijtjes. Wanneer ik de kaartjes op maat gesneden had, heb ik ze besprenkeld met wat rode acrylverf en/of rode silky die ik in zo'n mini mister deed. Laten drogen of de heattool erop zetten en de basislaag is klaar. Daarna heb ik kleur opgezet met de krijtjes.

Via een tweedehands groep heb ik een hartstempel aangeschaft. Gelukkig was die nog op tijd in mijn brievenbus gevallen ;). Want, ja hoor... ook deze keer had ik weer wat ideeën in mijn hoofd en uiteindelijk ben ik dan toch gegaan voor iets met de hartstempel.

Met gaas en gesso op het hartje wat gekliederd voor het arty-effect. Twee tekststempels geplaatst waaronder eentje bewerkt werd met embossingpoeder. En op het laatste nog een pijl stempel geplaatst om het kaartje af te werken.

Eerst was ik van plan om iets te doen met een koppeltje maar, dat vond ik weer te typisch voor dit thema. Vandaar dat ik toch maar ben gegaan voor Love Art. Op zich is daar helemaal niets mis mee natuurlijk maar, ik moet het mezelf altijd wat moeilijker maken natuurlijk. Haha ;).

Omdat we geen foto's mogen vrijgeven van onze creatie vooraleer iedereen zijn kaartjes heeft ingezonden, heb ik ook nu weer gewacht tot ik van de postbode de creaties van mijn groepsleden in ontvangst mocht nemen. En dat was dus vandaag.

Hier zijn mijn kaartjes voor de groepsleden van de maand mei:
En de kaartjes die ik in ontvangst mocht nemen zijn stuk voor stuk pareltjes!!! Kijk en geniet. En vooral: als je zin heb om mee te doen, geef me gerust een seintje dan laat ik je verder weten hoe het allemaal werkt.

Zoals jullie kunnen zien steek ik de kaartjes vast op een canvas. Ik prik enkel maar in de plastieken zakjes hoor, niet in die mooie kaartjes ;). Zou zonde zijn. Op die manier komen ze een maandje bij ons op de kast te staan. Kunnen ze telkens opnieuw bewonderd worden: