vrijdag 5 april 2013

Bedankt volgers voor jullie inspiratie en leuke reacties!

Bij deze wil ik jullie - volgers - allemaal bedanken! Vind het heel erg leuk dat jullie mijn blog de moeite waard vinden om te volgen.

Ik kom dagelijks een aantal keren piepen op de blogs die ik volg. Bij die blogs heb ik ook al vele nieuwigheden ondekt. Dingen die ik tot op heden totaal niet kende. Dat zet me ook vaak aan tot uitproberen. Nieuwe dingen leren vind ik echt fijn, zeker als jullie zo gepassioneerd met hobbyen bezig zijn en dat zo ook overbrengen.

Ben ook zeer blij dat er velen onder jullie zijn die ook met de Te Gekke Krijtjes werken. Zo kunnen we van elkaar veel inspiratie opdoen! Want zoals jullie zien bestaat het grootste deel van mijn blog uit creaties met de Te Gekke Krijtjes. Gewoon omdat ik er écht verslaafd aan ben.

Zo blijven we bezig hé :). Dus bloggers: doe zo verder zou ik zeggen!


Tot blogs! X

Eentje speciaal voor jullie. Gemaakt met het plakken van stickertjes, kleuren met de Te Gekke Krijtjes, tekststempel van het vroegere Elke Kaart een Feestje (nu: cards and scrap) en geponste bloemetjes. De eerste keer dat ik die techniek uitprobeer met stickertjes. Echt fijn om te doen, leuk resultaat krijg je ermee! Heb er wel weer m'n eigen versie van gemaakt. Bovenaan een bloemenkrans gecreëerd met 2 vallende bloemetjes. Onderaan krokussen zodat er wat reliëf in zit.

Misschien nog een tip voor diegene die zelf tekststempels willen maken: neem eens een kijkje op de blog van Karin Robberse (zelf tekststempels maken). Zij heeft het in enkele eenvoudige stappen uitgelegd. Let wel op: best een oude Word-versie gebruiken. Met die van 2003 lukt het zeker. Bij de nieuwere versies is het een echte zoektocht. Althans voor mij toch ;).