woensdag 17 april 2013

Een nieuwe job!

Dag bloggers,

Vandaag een kort berichtje zonder een nieuwe creatie. Ik heb nl. vrijwel onmiddellijk na mijn ontslag gesolliciteerd op een job die aansluit bij mijn studies. Toen ik mijn ontslag kreeg had ik me voorgenomen eerst rustig te kijken naar jobs die me echt aanspraken en heb zelfs overwogen om opnieuw te gaan studeren. Maar, de eerste vacature die me echt aansprak heb ik meteen op gesolliciteerd. Tot 2 x toe op gesprek mogen komen om dan uiteindelijk gekozen te worden voor de job. Dat was even stressen, want er zijn vele kandidaten geweest.

Mijn geluk kon niet op toen ik het verlossende telefoontje kreeg, want het is een job die ik altijd al heb willen doen. Aangezien ik echter nooit in die sector heb gewerkt is het echt terug van nul beginnen. En omdat ik nogal perfectionistisch ben ingesteld, wil ik het ook te goed doen denk ik.

Vooral merk ik nu dat ik in mijn vorige job héél wat bergen kon verzetten, maar nu is dat gevoel er helemaal niet meer omdat het echt nieuw is. Dat zou nog wel moeten komen, maar dat vind ik momenteel best raar. Op zich valt het tot op heden wel mee, maar ben toch vrij moe als ik thuiskom.

Ben direct na mijn studies gestart in een andere sector. En ben daar bijna 7 jaar gebleven! Eén die wel wat raakvlakken had met de studies, maar altijd geweten dat die job geen blijvertje zou zijn. Dus de komende tijd zal ik ook na mijn uren nog wat bezig zijn voor 't werk. En dan schiet er natuurlijk weinig tijd over voor knutselen... Dus ik probeer jullie van't weekend nog eentje te goed te houden.

Vele groetjes
Joke